2010-06-21 17:43:21• hírek • Póti Orsolya

Német Média Napok

Külföldi és hazai német szervezetek, illetve egyesületek együttműködésével pop-rock koncertturnéra kerül sor több  városban. A turnét  a Német Média Napok alkalmából szervezték.

A mass-media FunkForum Egyesület a romániai, magyarországi, szerb, horvátországi és olaszországi német szervezetekkel közösen júniusban poprock koncert turnét szervezett a német média napok alkalmából. A rendezvényen, melyet az „Alpok-Duna-Kárpátok Kulturális Régiói" elnevezésű projekt keretében szerveztek, németországi, olaszországi, magyarországi és romániai fiatal együttesek koncertjének örvendhet a nagyközönség.

A koncert turné június 18-án Temesváron vette kezdetét, ahol fellépett a német Reich & Schön zenekar, a bukovinai Click_Life az erdélyi Skald együttes, a baranyai Elektromágnes, valamint az olasz rock-rege-etno Vino Rosso zenekar. Az említett együttesek június 27-ig több hazai, illetve külföldi városban is fellépnek. Az érdeklődők Szatmárnémetiben június 22-én, kedd este 18 órától ingyenesen  vehetnek  részt a koncerten, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban.

A rendezvény  a Szatmári Német Fórum, a Nemet -Román Gazdasági Egyesület, az Iparosok Kereskedelmi Kamarája, a Szatmári és Észak-erdélyi Alapítvány a Nemzetközi Együttműködésért, Egyesület  valamint  a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ együttműködésével jön létre.



A német Reich&Schön együttes


 

Az olasz Vino Rosso zenekar
Az olasz Vino Rosso zenekar


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: